SWEET DREAMS BAKERY

SWEET DREAMS BAKERY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sweet Dreams Bakery. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 18:35 Alles lekker en vers!
14 apr 2022 om 17:31 Alles top, extreem vriendelijke bezorger and as always yummy food.
9 apr 2022 om 17:12 No icing :-(
7 apr 2022 om 17:58 Alles top.
6 apr 2022 om 9:09 Overheerlijke foodPORN. Wordt vaste klant
5 apr 2022 om 19:32 Het duurde iets langer dan verwacht. Maar het was het wachten waard !! Kreeg er nog iets extra bij het was overheerlijk. En wat ben ik blij dat jullie op thuisbezorgd staan. Tot de volgende bestelling !!! :)
17 feb 2022 om 14:43 Overheerlijk, vers en mooi op tijd geleverd! Echt super, ik zal zeker weer bestellen!
9 feb 2022 om 17:36 Lange Lieferzeit, man wurde aber auch laufend informiert. Nicht alles bestellte war vorrätig. Service sehr freundlich. Geschmack von allem: großartig.
22 dec 2021 om 14:16 Lang wachten, maar super lekker mmm
18 dec 2021 om 16:14 Vandaag de cinnarolls besteld. Ze waren vers gemaakt aangezien ze warm zijn bezorgd! Ook de cookies smaakte heerlijk! Het is een bedrijf wat met verse producten werkt waardoor het soms iets langer duurt maar het is het helemaal waard!
17 dec 2021 om 15:16 De naam is wel toepasselijk. Dat ze ooit komen opdagen met je bestelling is namelijk ook een sweet dream. 2,5 uur gewacht. Als je niet kan leveren wat doe je in godsnaam op thuisbezorgd.nl?
9 dec 2021 om 14:06 Super lekkere dingen. Is niet de eerste keer dat ik daar besteld en het zal ook niet de laatste keer zijn. Bezorger is ook heel vriendelijk.